ČLANARINAAAAA!!!! 2023

Dragi kolege radioamateri u skladu sa sveopćim kaosom u platnom prometu RH a vezano na uvođenje Eura i mi se pilagođavamo na novonastalu situaciju.

Naime na sastanku izvršnog odbora kluba dogovorena je visina članarine za 2023 godinu i to u € a ona je 3,00 € mjesečno (što je protuvrijednost dvije kave na korzu)
plativo u dvije rate po 18,00 € i to najkasnije do 30.03.2023.  ili jednokratno 36,00 €, naravno i donacije su uvijek dobrodošle.

Imamo i jednu zamolbu za članove, naime kako sve poskupljuje (struje, voda, zrak ) a kasa je tanka pa bi molili da se članarina klubu plati što prije da možemo
održavati likvidnost dok nešto ne kapne od grada Rijeke.

Ako tko hoće i članstvo u krovnoj udruzi HRS onda uputstva za članarinu ima na slijedećem linku,
ako se odmah uplaćuje i za HRS onda u opis plaćanje staviti “I ZA HRS

 

Panel predavanje na temu digitalnih komunikacija

Dragi prijatelji radioamateri, imamo namjeru napraviti jedno predavanje na temu digitalnih komunikacija i to prvenstveno na DMR, D-star i C4FM tj. komunikacije na UHF-VHF opsezima načinima uporabe, sličnostima i razlikama te se dotaknuti i ostalih digitalnih komunikacija kao APRS, FT8, FT4 itd i naravno instaliranje i konfiguriranje MMDVM uređaja.

Molili bi da se zainteresirani jave tajniku kluba na email 9a1ars@hamradio.hr ili osobno u klubu da bismo znali planirati vrijeme te ostale popularne epidemiološke prepreke.

Nadamo se dobrom odzivu, 73

 

ČLANARINA 2022

PRIMJER UPLATNICE

Da vas sve podsjetim na obvezu koja je nastala kada je naša planeta napravila puni krug oko sunca,

ČLANARINAAAAA!!!!

Pa da počnemo, članarina klubu je 130 Kn, članarina savezu nije obvezna ali ako iz razloga produženja dozvole ili gušta želite platiti i to ona iznosi (pogledati u slijedećoj tabeli),

clanarine savezu u 2022.

dakle ako ide i članarina savezu onda se u opis plaćanja piše “ČLANARINA RK I SAVEZU”

A sada svi na internet bankarstvo i riješite svoje obveze po hobiju.

I još jednom vam želimo sve najbolje u novoj godini.